Eğitim alanında öğrencilere çeşitli projeler ve burs olanakları sağlayan vakfımızın hedefleri şunlardır:

Eğitim Erişilebilirliği: Mali engellerle karşılaşan öğrencilere burs sağlayarak kaliteli eğitime erişimi artırmayı hedefliyoruz. Hak eden öğrencilerin, ekonomik durumları ne olursa olsun, yüksek öğrenime devam etme fırsatına sahip olmalarını sağlamak önceliğimizdir.

Akademik Mükemmellik: Olağanüstü akademik performansları desteklemeye odaklı bir vakıf olarak, başarılı ve yetenekli öğrencileri tespit etmek ve onlara eğitimlerini ilerletmeleri ve sürekli mükemmelliği teşvik etmeleri için burslar sağlamak hedefimizdir.

Vakfımız, özellikle kız öğrenciler için eşit fırsatlar sağlamayı ve eğitimde kapsayıcılığı teşvik etmeyi hedeflemektedir: Amacımız, akıl ve bilimin ışığında sorgulayan, insanlık ve ülkesi için iyi bir gelecek hayal eden, toplumsal sorunlara duyarlı, iletişim becerileri gelişmiş, bağımsız ve objektif düşünebilen, liderlik özelliklerine sahip, öz değerlerine saygılı, aydın kız çocuklarının yetişmesine katkıda bulunarak ülkemizin gelişimine hizmet etmektir.

Belirli Çalışma Alanları: Vakfımız, bilim, teknoloji, mühendislik, matematik, beşerî bilimler veya diğer önemli alanlarda eğitim alan öğrencileri desteklemektedir. Hedefimiz, mali yardım sağlayarak bu alanlarda yetenek ve yeniliği teşvik etmektir.