Gönüllü Bağışçı olun

Öğrencilere eğitim bursları sağlayan vakfımıza gönüllü olarak yapılan bağışlar, bu tür girişimleri desteklemekte ve hak eden öğrencilerin eğitim hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmakta çok önemli bir rol oynamaktadır.

Amacımıza katkıda bulunmak isteyen tüm gönüllü bağışçılarımıza en içten duygularımızla teşekkür eder, minnettarlığımızı belirtmek isteriz. Eğitimin dönüştürücü gücünü, bursların genç bireylerin hayatlarında önemli bir fark yaratabileceğini ve başka türlü sahip olamayacakları fırsatların kapılarını aralayabileceğini de her zaman anımsatmak isteriz.

Vakfımızın burslarından yararlanan öğrencilerin ilham verici başarı hikayelerine ana sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Akademik başarılar, kişisel gelişim ve yerine getirilen kariyer hedefleri gibi belirli başarılar, bağışlarımızın somut etkisini göstermekte ve duygusal olarak bizleri mutlu etmektedir.

Vakfımız en üst düzeyde şeffaflık ve hesap verebilirlik prensipleri ile çalışmaktadır.
Finansal kayıtlarımız yasal kaidelere uygun olarak tutulmaktadır. Burslarımızın öğrencilerin eğitimi üzerindeki etkilerini en üst düzeye çıkarmak için fonları etkin bir şekilde tahsis etmek ve etik kurallara uygun hareket etmek en büyük önceliğimizdir.

BANKA HAVALESİ ve EFT ile BAĞIŞ için hesap numaramız:

Türkiye İş Bankası A.Ş.
ŞUBE KODU: 1206 – Kozyatağı Şubesi
IBAN NO: TR22 0006 4000 0011 2060 6703 29

Sizde aşağıdaki destek paketlerinden alarak eğitime destek olun.