MT Reklam A.Ş., 1993 yılında kurulmuş, Reklam Sergileme ve Satış Destek Sistemleri sektöründe üretici olarak faaliyet göstermektedir. Toplamda 42.700 m2 kapalı alanda, Türkiye merkezli 3 üretim Tesisi ve Deposu, 20.000’den fazla özgün Teşhir Ürünü ve 26 farklı Ürün Grubu üreten çok uluslu bir şirketler grubu olarak MT Reklam A.Ş., Avrupa ve ABD’de 2 büyük ürün dağıtım Şubesi ve Deposu ile dünya çapında önemli bir pazar payına hizmet vermektedir. 30 yıllık tecrübeye sahip geniş İhracat Ekibi ile satış & pazarlama faaliyetleri ile, 6 Kıta, 84 Ülkede Distribütörlerine hizmet vermektedir.

Zenit Led, 2012 yılından beri LED ve aydınlatma teknolojileriyle ilgili hizmet vermektedir. 2012 yılında Kayseri’de kurulmuştur ve 2015 yılında merkezini İstanbul’a taşıyarak faaliyetine devam etmiştir. Ar-Ge, ithalat, üretim, satış ve pazarlama konusunda uzman kadrosuyla LED aydınlatma ürün alanında farkını ortaya koymuştur. LED içeren her alanda ve üründe var olmayı kendine hedef bilen Zenit LED A.Ş., hizmet verdiği sektörlere yenilikçi ve akılcı çözümler üretmektedir.

SDS, MT Reklam A.Ş. ürünlerinin Türkiye iç pazarında satış ve dağıtımını üstlenmek üzere 2005 yılında kurulmuştur. Kısa sürede reklam ajanslarına ve diğer müşterilerine hızlı hizmet veren, yüksek depolama ve satış dağıtım ağı ile kapıdan kapıya teslimat sağlayan, Türkiye’de reklam sergileme ve satış destek sistemleri malzemeleri konusunda lider konuma gelmiştir. SDS’nin Genel Merkezi ve 9.000m2 kapalı alana sahip Merkez Dağıtım Depoları, iştiraki Zenit LED A.Ş. ile birlikte İstanbul Tuzla’da bulunmaktadır. SDS’nin Anadolu Yakası’nda 11 ayrı Bölge Satış Müdürlüğü, İstanbul’da Seyrantepe ve Güngören Şubeleri, Muğla’da Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İzmir, İzmit, Kayseri Şubeleri ve Bodrum Şubesi bulunmaktadır.

Her bir kurumsal ortağımızın vakfımızın misyonuna katkıları büyüktür. İş birliğine dayalı etkinlikler, gönüllü çalışmalar, destekledikleri belirli girişimler ve burs programları sayesinde öğrencilerimiz ve toplum üzerindeki olumlu sonuçları yine web sitemizde paylaşmış olduğumuz başarı öykülerinden gözlemlenebilir.